Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایرنیک، مرکز ثبت دامنه‌های مرتبه ‌اول کشوری نقطه دات آی‌آر (.ir) و نقطه-ایران (.ایران)، امکان حذف اطلاعات شخصی نام صاحب دامنه را به بخش WHOIS خود اضافه کرد.

به‌گزارش زومیت، پیش‌ازاین اگر فردی دامنه کشوری ir. ثبت می‌کرد، تمام اطلاعات صاحب ثبت‌کننده دامنه شامل نام کامل، نشانی، شماره‌تلفن، آدرس و... ازطریق بخش WHOIS یا کیست (که حاوی اطلاعات شخصی صاحب دامنه است ) روی سایت ایرنیک دردسترس بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

درواقع فرد برعکس سرویس‌دهندگان خارجی فروش دامنه، امکان مخفی‌کردن اطلاعات خود را نداشت که به‌باور بسیاری از کارشناسان این اتفاق نقض‌کننده حریم خصوصی صاحب امتیاز یا رابط‌های دامنه بود.

حالا در بیانیه‌ای که در سایت ایرنیک منتشر شده، از امروز ۸ فروردین مرکز ثبت دامنه به‌منظور حفظ حریم خصوصی ثبت‌کنندگان دامنه و همگام با تغییرات جهانی در این خصوص، اقدام به حذف نمایش عمومی اطلاعات دارندگان نام دامنه کرده است. ایرنیک در بیانیه خود، اعلام کرده است که صاحبان دامنه ir. برای مشاهده سیاست جدید در بخش WHOIS می‌توانند به بخش مقررات و قراردادها مراجعه کنند.

در بخش مقررات و قراردادها، آمده است که برای همه نام‌های دامنه این سرویس‌دهنده، اطلاعات زیر و هیچ اطلاعات دیگری در WHOIS ظاهر نخواهد شد:

نام کامل، آدرس قانونی، تلفن، فکس و ایمیل صاحب نام دامنه نام کامل، آدرس حقوقی، تلفن، فکس و ایمیل مخاطب اداری نام کامل و آدرس ایمیل مخاطب فنی نام کامل، آدرس قانونی، تلفن، فکس و ایمیل نماینده (درصورت وجود) داده‌های DNS دامنه تاریخ آخرین تأیید داده‌ها تاریخ انقضای ثبت نام دامنه (از ۲۱جولای ۲۰۱۲ لازم الاجرا شد)

در بخش قوانین و مقررات جدید مربوط به Whois تأکید شده است که ممکن است توسط ایرنیک بررسی‌های دوره‌ای درمورد اعتبار داده‌های ثبت‌نام انجام شود. همچنین، اعلام شده است داده‌هایی که در WHOIS منتشر نشده‌اند؛ اما به‌منظور ثبت دامنه ارائه شده‌اند، می‌توانند با حکم دادگاه یا به‌منظور فرایند حل اختلاف دراختیار مقام‌های مرتبط قرار گیرند.

 

منبع: زومیت

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: نام دامنه نام کامل بخش WHOIS

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۶۷۳۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آل اسحاق : شوک سیاسی جدید رخ ندهد، احتمال دارد دلار به دامنه ۵۰ هزار تومان برگردد

آل اسحاق با بیان این که شوک سیاسی جدید رخ ندهد، احتمال دارد دلار به دامنه ۵۰ هزار تومان برگردد، گفت: برخی با نشان دادن فضای ملتهب ناشی از بحران‌های سیاسی منطقه، نرخ ارز را بالا می‌برند و اقدام به فروش دلار می‌کنند و سپس با آرام شدن فضا اقدام به خرید ارز می‌کنند تا جیب‌های خود را پر کنند.   یحیی آل اسحاق، رئیس اتاق بازرگانی مشترک ایران و عراق در گفتگو با ایسنا با اشاره به این موضوع که نرخ ارز در کشور تحت تاثیر جریان‌های روانی است، گفت: در سایه جریان‌های روانی انتظارات تورمی شکل می‌‎‌گیرد و این انتظارات نیز عاملی برای افزایش تقاضا و نرخ ارز است. چه کسی از افزایش نرخ دلار سود می‌برد؟ وی افزود: عده‌ای متخصصِ ایجاد جنگ روانی هستند؛ بنابراین مخالفان دولت در حین رخداد تنش‌‎های‌ سیاسی از ابزار جنگ روانی استفاده می‌کنند؛ البته برخی از ذی‌نفعان نیز از بالارفتن نرخ دلار سود می‌برند؛ در نتیجه شرایطی را ایجاد می‌کنند تا مسیر انتظارات مردم را تغییر دهند.   رئیس اتاق بازرگانی مشترک ایران و عراق اظهار داشت: برخی با نشان دادن فضای ملتهب ناشی از بحران‌های سیاسی منطقه، نرخ ارز را بالا می‌برند و اقدام به فروش دلار می‌کنند و سپس با آرام شدن فضا اقدام به خرید ارز می‌کنند تا جیب‌های خود را پر کنند.   وی افزود: با حمله به کنسولگری ایران در دمشق شوک و تنش سیاسی در کشور ایجاد شد و سوداگران با سواستفاده از این شوک‌ها باعث افزایش نرخ دلار شدند. نیازهای قانونی کشور در حال تامین است رئیس اتاق بازرگانی مشترک ایران و عراق با بیان اینکه گاهی نرخ ارز به علت تغییر در واقعیت‌های اقتصادی یعنی عرضه و تقاضا افزایش پیدا می‌کند، اظهار داشت: هم‌اکنون از سمت کانال اقتصادی تغییری در قیمت دلار رخ نداده؛ چون تمامی نیازهای قانونی کشور با نرخ 28 هزار و 500 و نرخ حدود 40 هزار تومان مرکز مبادله‌ تامین می‌شود، بنابراین التهابات ناشی از تنش‌های سیاسی، تنها عامل افزایش نرخ ارز است.   آل اسحاق با اشاره به این موضوع که شرایط کنونی بازار ارز ناپایدار است، گفت: تحولات بازار ارز به علت رخدادهای سیاسی است؛ بنابراین زمانی که این فضا آرام شود؛ نرخ ارز به صورت خودکار به محدوده‌های قبلی خود بازمی‌گردد.   وی در پایان تاکید کرد: درصورتی که شوک جدید سیاسی رخ ندهد، شرایط اقتصادی کشور با آرام شدن فضای منطقه و مسائل سیاسی، احتمالا به گونه‌ای رقم می‌خورد که دلار آزاد به دامنه ۵۰ هزار تومان برگردد. کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • آدرس غلط به کل کل پرسپولیسی ها و استقلالی ها | دخل و خرج سرخابی ها بعد از واگذاری چه می شود؟
  • احتمال بازگشت قیمت دلار به دامنه ۵۰ هزار تومان چقدر است؟
  • آل اسحاق : شوک سیاسی جدید رخ ندهد، احتمال دارد دلار به دامنه ۵۰ هزار تومان برگردد
  • شوک سیاسی جدید رخ ندهد، احتمال دارد دلار به دامنه ۵۰ هزار تومان برگردد
  • اتصال ۲۳۲ روستاهای لرستان به اینترنت پرسرعت
  • ۲۳۲ روستای بالای بیست خانوار لرستان به اینترنت پر سرعت دسترسی پیدا کردند
  • آغاز مزایده عمومی اکتشافی و معدنی سازمان صمت آذربایجان‌غربی
  • آغاز مزایده عمومی اکتشافی و معدنی سازمان صمت آذربایجان غربی
  • جزئیاتی از حمله به سایت اتمی ایران و کنسولگری ایران در سوریه از زبان دبیر شورای عالی امنیت /۵ پیشنهاد به نشست سن پترزبورگ
  • چگونه با وجود محدودیت ها در گوگل تبلیغ کنیم؟